Wat klanten over ons zeggen

Alfabet Vertaalbureau heeft diverse malen tijdens informatiebijeenkomsten voor een groep statushouders professionele Arabische tolken geregeld. De kwaliteit en service was top. ga zo door!

Gemeente Dordrecht
Account Manager Nieuwkomers

De heer Salkimli van Alfabet Juridisch Vertaalbureau is telkens in staat om binnen 24 uur diverse documenten beëdigd te vertalen en zelfs bij de ambassade te laten legaliseren, om ze daarna dezelfde dag nog per koerier naar Istanbul te verschepen. Kwaliteit, service en professionaliteit ten top!

Michael Westenberg, NXT Group of Companies
CEO

Alfabet Gerechtstolken & Juridisch Vertalers levert ons kantoor altijd kundige notaristolken met verstand van zaken en een professionele houding. De samenwerking is uitermate fijn en plezierig met een professional die weet waar hij over praat.

mr. M.S. Spil, Govers-Spil Notarissen
Notaris

Alfabet Juridisch Vertaalbureau vertaalt met grote regelmaat juridische stukken naar diverse talen voor ons. Alle beëdigde vertalingen zijn van zeer goede kwaliteiten daarnaast ook nog eens scherp geprijsd.

Piet Wenders, Frijns Industrial Group
Project Manager Buitenland

De heer Salkimli is een van onze vaste beëdigde tolken en levert simultane tolkdiensten van het hoogste niveau. Hij is bekend met de juridische inhoud, maar ook bekend met de cultuur van mijn cliënten, waardoor hij een op maat afgestemde tolkdienst verricht. Ga zo door!

Mr. Rasim Küçükünal, Küçükünal & Küçükünal Advocaten
Advocaat Bestuursrecht

Uw beoordeling is belangrijk

Vul het onderstaande formulier in en stuur ons uw beoordeling
closeup portrait of business people giving thumbs up

Submit!formulier