Spoedvertalingen

Op basis van onze ervaringen begrijpen wij als geen ander dat u soms in tijdnood kan komen te zitten met uw vertaling of tolkopdracht. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar spoedvertalingen voor een verscheidenheid aan klanten, waarbij wij altijd de beloofde deadline en afspraken nakomen.

De relatief beperkte tijd die resteert voor een spoedvertaling gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Wij bieden namelijk, ongeacht de omstandigheden, dezelfde zorg voor uw vertaling. Door meerdere vertalers op uw spoedvertaling te zetten en een hoofdvertaler de regie en controle in handen te geven, kunnen wij u elke keer een snelle en voortreffelijke juridische vertaling garanderen.

Indien u een spoedvertaling heeft, kunt u uw teksten direct naar ons mailen en/of telefonisch contact met ons opnemen. Op deze manier kunnen wij uw aanvraag onmiddellijk  in behandeling nemen en vervolgens spoedig aan de slag gaan met de beëdigde en/of juridische spoedvertaling. Wij geven altijd duidelijk aan wanneer uw spoedvertaling gereed zal zijn en leveren zonder uitzondering op tijd. De kosten van een spoedvertaling verschillen op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van uw teksten. U dient wel rekening te houden met een mogelijke toeslag van gemiddeld 20% tot 50%.

Heeft u een spoedvertaling of heeft u vragen over een spoedvertaling, aarzel niet en neem snel contact op met ons om geheel vrijblijvend geïnformeerd te worden over de mogelijkheden.