Onze diensten

Bij Vertaalbureau Alfabet bent u op het juiste adres voor eersteklas vertalingen en tolkdiensten. Wij hebben een zeer compleet dienstverleningspakket voor zowel particulieren, bedrijven als organisaties en instellingen.

U kunt met een gerust hart alle denkbare vertaalklussen en tolkopdrachten aan ons uit handen geven. Dit kan zijn een eenvoudige vertaling tot een complex meertalig vertaaltraject, maar ook diensten waarbij wij een coördinerende en bemiddelende rol vervullen.

Gerechtelijke tolkdiensten

Beëdigde gerechtelijke en juridische tolkdiensten voor al uw bezoeken aan rechtbanken, consulaten, gemeenten en alle andere overheidsinstanties.

Juridische vertalingen

Beëdigde vertalingen o.a. van beschikkingen, dagvaardingen, volmachten, uittreksels, contracten, statuten, diploma’s, cijferlijsten, identiteitsbewijzen.

Website vertalingen

Het vertalen van uw website naar diverse talen: de content in de juiste context plaatsen en rekening houden met terminologie en cultuurverschillen.

Notariële tolkdiensten

Een beëdigde notaristolk die u bijstaat tijdens het verlijden van notariële akten zoals hypotheekakten, huwelijkse voorwaarden, testamenten, statuten.

Notariële vertalingen

Beëdigde vertalingen van notariële akten zoals hypotheek- en leveringsakten, huwelijkse voorwaarden, testamenten, akte van oprichting en statuten.

.

Spoedvertalingen

Spoedvertaling van uw documenten tegen scherpe tarieven en binnen de afgesproken deadline, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit.

.

Medische tolkdiensten

Een professionele tolk die u begeleidt tijdens uw medische gesprekken met huisartsen, psychologen, psychiaters en andere medisch specialisten.
.

Medische vertalingen

Beëdigde vertalingen van medische documenten zoals rapporten, operatieverslagen, recepten, nota’s buitenland, bijsluiters en medische brochures.

Legalisatieservice

Apostille en legalisatie van officiële documenten en beëdigde vertalingen bij rechtbanken, ministeries, ambassades en consulaten in korte tijd.

 • Alfabet Vertaalbureau heeft diverse malen tijdens informatiebijeenkomsten voor een groep statushouders professionele Arabische tolken geregeld. De kwaliteit en service was top. ga zo door!

  Gemeente Dordrecht
  Account Manager Nieuwkomers
 • De heer Salkimli van Alfabet Juridisch Vertaalbureau is telkens in staat om binnen 24 uur diverse documenten beëdigd te vertalen en zelfs bij de ambassade te laten legaliseren, om ze daarna dezelfde dag nog per koerier naar Istanbul te verschepen. Kwaliteit, service en professionaliteit ten top!

  Michael Westenberg, NXT Group of Companies
  CEO
 • Alfabet Gerechtstolken & Juridisch Vertalers levert ons kantoor altijd kundige notaristolken met verstand van zaken en een professionele houding. De samenwerking is uitermate fijn en plezierig met een professional die weet waar hij over praat.

  mr. M.S. Spil, Govers-Spil Notarissen
  Notaris
 • Alfabet Juridisch Vertaalbureau vertaalt met grote regelmaat juridische stukken naar diverse talen voor ons. Alle beëdigde vertalingen zijn van zeer goede kwaliteiten daarnaast ook nog eens scherp geprijsd.

  Piet Wenders, Frijns Industrial Group
  Project Manager Buitenland
 • De heer Salkimli is een van onze vaste beëdigde tolken en levert simultane tolkdiensten van het hoogste niveau. Hij is bekend met de juridische inhoud, maar ook bekend met de cultuur van mijn cliënten, waardoor hij een op maat afgestemde tolkdienst verricht. Ga zo door!

  Mr. Rasim Küçükünal, Küçükünal & Küçükünal Advocaten
  Advocaat Bestuursrecht