Onze missie

Het alfabet is de basis om zowel schriftelijke als mondelinge communicatie tussen verschillende talen mogelijk te maken. Alfabet Juridisch Vertaalbureau heeft zich sinds 1994 de missie gesteld om op transparante wijze kwalitatief hoogwaardige juridische vertaal- en tolkdiensten te verlenen. Het vertalen van bijvoorbeeld notariële akten, gerechtelijke beschikkingen en overige correspondentie van rechtbanken, maar ook wetsartikelen uit het wetboek behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Bij Juridisch Vertaalbureau Alfabet kunt u terecht voor beëdigde vertalingen en tolkdiensten in o.a. de talencombinaties Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees maar ook Turks, Arabisch, Marokkaans en Farsi. Voor overige talen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Als professioneel juridisch vertaalbureau zijn wij met onze beëdigde gerechtstolken en juridisch vertalers in staat om uw teksten in het juiste zinsverband en de juiste juridische achtergrond te plaatsen, waardoor de kern en inhoud van uw juridische tekst behouden blijft.

Kwaliteit, service en transparantie zijn begrippen die wij hoog in het vaandel houden, evenals discretie en vertrouwelijkheid. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u als klant tevreden te stellen en een duurzame relatie met u op te kunnen bouwen. Het merendeel van onze zakelijke klanten, evenals diverse overheidsinstelling en particulieren, werkt sinds jaren samen met ons vanwege onze goede service, transparantie en kwaliteit!

Het gaat er tenslotte om dat wij u als opdrachtgever goed begrijpen. Om dit te kunnen doen denken wij met u mee en denken we het liefst vooruit. Ons professionele team van beëdigde juridische vertalers en gerechtstolken staat klaar om u van dienst te zijn!

Aarzel niet en bel of mail ons geheel vrijblijvend, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden en uitvoering aan uw verzoeken kunnen geven.

Wij staan voor u klaar en spreken duidelijke taal!

Onze garanties

  • Duidelijke taal, service en kwaliteit.
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Uitsluitend native speakers.
  • Gediplomeerde gerechtstolken en juridisch vertalers
  • Snelle leveringen tegen scherpe prijzen.

Onze ervaringen

Beëdigde Juridische vertalingen
Beëdigde Gerechtelijke tolkdiensten
Beëdigde notariële tolkdiensten
Beëdigde notariële vertalingen