Medische tolkdiensten

Alfabet Vertaalbureau beschikt over professionele medische tolken. De ervaring leert dat een medische tolk een essentiële brug is tussen de patiënt en de zorgverlener. Het is in het belang van de patiënt dat hij zijn klachten en vragen probleemloos kan overbrengen op de zorgverlener. Tegelijkertijd is de zorgverlener verplicht om toelichting te bieden bij de zorg die hij levert. Wanneer een taalbarrière wordt geslecht door een familielid of bekende, kan er onnodige en soms erg schadelijke ruis ontstaan.

Vertaalbureau Alfabet biedt medische tolken aan die hun kennis en vaardigheid in dienst stellen van een adequate diagnose en een succesvolle behandeling. Daarnaast hebben onze tolken onpartijdigheid, vertrouwelijkheid en discretie hoog in het vaandel staan. Vertaalbureau Alfabet zorgt ervoor dat u zich enkel bezig hoeft te houden met het meest belangrijke: uw gezondheid.

Heeft u een vraag m.b.t. een (beëdigde) medische tolkdienst, aarzel niet en neem contact op met ons om geheel vrijblijvend geïnformeerd te worden.