Technische vertalingen en tolkdiensten

Vertaalbureau Alfabet verzorgt graag uw technische vertaling en/of tolkdienst. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat technisch vertalen en tolken een vak op zichzelf is. Bij een technische vertaling is het namelijk van groot belang dat consistente terminologie, relevante technische kennis, oog voor de praktijk en grote taalvaardigheid op de juiste manier samenkomen.

Technisch Vertaalbureau Alfabet heeft jaren gebouwd aan een groot netwerk van technische tolken en experts in uiteenlopende vakgebieden, zoals de automatisering, informatica, mechanica, bouwkunde en de scheepvaartindustrie. Hierdoor zijn wij in staat om de door uw gewenste taal te koppelen aan de juiste expertise. Voor technische tolk- en vertaaldiensten werken wij dan ook met technische tolken en vertalers die actief en deskundig zijn in hun vakgebied.

Bij technische tolkdiensten letten wij er extra op dat de communicatie met de klant zo vruchtbaar mogelijk verloopt. Wij bieden de klant de mogelijkheid om ons vooraf van informatie te voorzien over de gebruikte terminologie en de uiteindelijke context waarin de vertaling gebruikt zal worden. Zo kunnen we bij elke tolkdienst de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Technisch Vertaalbureau Alfabet verzorgt al sinds 1994 technische vertalingen in alle soorten en maten. We vertalen op regelmatige basis handleidingen, productspecificaties, veiligheidsvoorschriften, productbrochures, softwaredocumentatie en werkvoorschriften. We mogen met trots verschillende industriële ondernemingen, technische universiteiten en specialistische professionals tot onze klanten rekenen.

Heeft u een technisch document dat vertaald moet worden of heeft u een vraag met betrekking tot een technische tolkdienst, aarzel niet en neem contact op met ons om geheel vrijblijvend geïnformeerd te worden.

Hieronder een indicatief overzicht van de technische teksten die wij voor vele anderen hebben vertaald en die wij ook graag voor u vertalen:

  • Handleidingen;
  • Productspecificaties;
  • Veiligheidsvoorschriften;
  • Productbrochures;
  • Softwaredocumentatie;
  • Werkvoorschriften.