Beëdigde notariële tolkdiensten

Alfabet Juridisch Vertaalbureau biedt sinds 1994 beëdigde notariële tolkdiensten aan. Onze beëdigde notaristolken tolken voor zowel notarissen, curatoren en advocaten, als particulieren, bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. Deze notariële tolkervaring wordt tevens aangevuld en ondersteund door ervaring met het vertalen van juridische stukken voor notaris- en advocatenkantoren. Mede door deze combinatie van het structureel vertalen van notariële en juridische documenten en het verlenen van beëdigde persoonlijke tolkdiensten bij notarissen en advocaten blijven onze notariële tolken en juridische vertalers up-to-date met de terminologie en de laatste ontwikkelingen in de wetgeving.

Alfabet Juridisch Vertaalbureau staat u graag bij met een beëdigde notaristolk met ervaring en beheersing van de notariële en juridische terminologie in onder andere het Nederlands, Spaans, Engels, Duits, Frans, maar ook het  Chinees, Turks, Arabisch, Farsi, en Bulgaars.

Vrijwel al onze beëdigde notaristolken zijn tevens beëdigd als vertaler in de betreffende taal door de Arrondissementsrechtbank en staan ingeschreven in het justitieel register van Beëdigde Tolken Vertalers, waardoor zij aan de strenge landelijke eisen voldoen, zoals voorgeschreven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de Raad voor Rechtsbijstand.

De persoonlijke notariële tolkdiensten die wij aanbieden zijn als volgt te onderscheiden:

  • Consecutief tolken: Tijdens het verlijden van een akte bij de notaris vertaalt de tolk alles zin voor zin vanuit de vreemde taal naar het Nederlands en andersom.
  • Simultaan tolken: Tijdens het verlijden van een akte bij de notaris vertaalt de tolk op

fluistertoon gelijktijdig elk woord dat gesproken.

Heeft u een professionele beëdigde notaristolk nodig of heeft u een ander verzoek, aarzel niet en neem contact op met ons om geheel vrijblijvend geïnformeerd te worden.